studerende

Smart beskrivelse af forsikring...asd

Det er for at sætte jobbet (selve flytningen) op som en midlertidigt job, og dermed få mobilseret en ånd hvor folk kommer ind og levere et job på vej mod deres rigtige job. Dette gør at vi kan målrette disse møder mellem kunde og studerende til at kunne handle om deres uddannelse, fremtidige job, og evt skabe kontakter der kan bruges i fremtiden. Ligeledes sikrer det os overfor hele uber debatten, og overenskomster. Da vi her giver en rigtig god løn til studerende, som næsten er ligesom 3f anbefalede rigtige flyttemandsløn. Vi vil altid kunne uddybe at vores medarbejdere er studerende, og deres løn reelt er bedre sammenholdt med en fagforening. Fremadrettet vil jeg arbejde med at skabe en profilering af den individuelle Gloover, såsom punktlighed, serviceminded, arbejdsom osv. Som vil kunne blive taget med videre til deres fremtidige job eller relevante studiejob. Så vil reelt skabe veje for vores studerende


Hvad dækker vi?

Hvad er konceptet?

Har du blot brug for et par ekstra hænder til din flytning? Men ikke nødvendigvis behov for et dyrt og rigid full-service flyttefirma? Så benyt dig af Gloove. Vi forbinder dig med energiske og stærke gloovers, som kan hjælpe dig med det hårde arbejde.

Hvem er Gloove?

Vi omfavner den danske DO-IT-YOURSELF kultur, der er forbundet med flytning. Det er ikke sjovt at flytte, men det vil vi ændre på. Vi vil hjælpe dig med at få en bedre flyttedag ved, at hjælpe med nogle af de besværlige opgaver der kan være forbundet med den.

På den måde får du frigjort resourcer til de sjove opgaver såsom: ophængning af lamper, indretning, pizzaspisning, eller hvad end du måtte have lyst til.


Booking

Hvor sent kan jeg bestille?

Vi vil gerne levere det nødvendige antal gloovers til dig, og det er der størst sandsynlighed for, hvis du bestiller så tidligt du kan og som hovedregel senest 24 timer før. Vi vil dog uanset dit bestillingstidspunkt gøre vores bedste for at finde de rette gloovers til din opgave.

Lyst til at snakke med os?

Du er meget velkommen til at skrive en mail eller ringe. Vi har følgende kontortid:

Hverdage: 10:00-16:00 · Lørdag: 11:00-15:00


Kontakt os og høre mere