Hvad koster det?

Vi vil gerne gøre det nemt at få flyttehjælp, derfor er vores prismodel gjort simpel at forstå.

1 time

Vi har én timetakst for vores gloovers

+

1 gloover

Vi har én timetakst for vores gloovers

225 DKK
i timen

Jeg har brug for

2

- +

gloover(s) i

2,5

- +

time(r)

=

1125,00

KR

Forstå endnu mere om prisen

Nedenfor har vi hjulpet dig med de mest gængse spørgsmål.

Hvad betaler du for?

Du betaler for din bookede tid - minimum 1 time. Det gør du, da vores gloovers har afsat deres tid til at kunne hjælpe dig. Det er derfor vigtigt at ramme så tæt på din forventet tid, som det er muligt.

I tvivl om opgavens omfang? Du er meget velkommen til at ringe til os på +45 7174 3606.

Kan opgaven gå over tid?

Skulle du få brug for ekstra tid, afregner vi i 15 minutters intervaller. Du skal blot spørge dine gloovers om de har mulighed for at blive, og efter færdiggørelsen af opgaven videregiver dine gloovers den ekstra tid.

Hvad er vores afbestillingsregler?

24 timer før: 150-300 DKK pr. gloover (maksimalt 1500 DKK)

Vores Gloovers vil rigtig gerne hjælpe dig, men for at sikre os den bedste kvalitet af folk, bliver vi nødt til at have et afbestillingsgebyr, så de er sikret en minimum løn.

Derfor, hvis du afbestiller eller ombooker mindre end 24 timer før, koster det et gebyr på 150 DKK pr. gloover ved bookinger på 1 time, eller 300 DKK pr. gloover ved alle andre størelses bookinger. Dog maksimalt 1500 DKK i gebyr for samme booking.

Det er først fra det øjeblik, at vi har fundet dine gloovers og bekræftet din booking, at afbestillingsgebyret håndhæves.

Er du dækket af en forsikring?

Vi vil gerne sørge for at din flytning foregår så smertefrit som muligt, så du har bedre tid til at koncentrere dig om at komme plads i dit nye hjem og koordinere flytningen. For at skabe den bedst mulige flytteoplevelse for dig og vores gloovers, har vi i samarbejde med CODAN tegnet en flytteforsikring der sikrer at en eventuelt flytteskade bliver dækket.

Ved montering/afmontering af møbler dækker vi ikke for eventuelle skader. Dette ligger udenfor flyttehjælpen for vores gloovers, og er derfor ikke en del af forsikringen.

Lyst til at snakke med os?

Du er meget velkommen til at skrive en mail eller ringe. Vi har følgende kontortid:

Hverdage: 10:00-16:00 · Lørdag: 11:00-15:00


Kontakt os og høre mere