Du kan booke din hjælp allerede nu!

1. Digital flyttehjælp

Nytænkende og unik brugeroplevelse

Hos Gloove vil vi gerne gøre processen fra du booker en flytning, til endt flytteopgave, så nem og bekvem som mulig. Via den nyeste teknologi og software sørger vi for at du får en nutidig samt nem og bekvem brugeroplevelse. Alt undtagen flytningen foregår digitalt, herunder bekræftelse, kundeservice samt betaling. Du kan endda på forhånd udregne prisen på din flytning - det kan du gøre via vores prisberegner. Forvent kort sagt en unik og digital flytteoplevelse.

2. Flytning i øjenhøjde

Flyttehjælp i en hyggelig og uformel tone

Tillid og respekt. Det er nøgleordene uanset om vi yder flyttehjælp i København, Aarhus, Odense eller Aalborg. Vi synes det er vigtigt at du føler dig tryg ved de gloovers der hjælper med din flytteopgave, hvorfor vi samtidig stræber efter at flytningen skal foregå i en uformel tone og altid med et smil på læben - helt ligesom hvis du havde venner og familie til at agere flyttehjælpere.

Derudover er alle vores gloovers lokale studerende fra dit nærområde. Vore gloovers er 100-meter mestre i fleksibel flyttehjælp. Det vil sige at du kan styre slagets gang og koordinere hvordan flytteopgaven bliver løst på bedste vis. Det er nemt og bekvemt og flytning på dine vilkår. Måske aller vigtigst så går vi meget op i at løfte og håndtere dine ejendele og inventar med omhu, således at vi sikrer at alt forbliver i samme stand som før flytningen - Hvis du ikke er klar over det, så forsikrer vi din flytning i samarbejde med Codan.

3. Spar, tid ryg og pengepung

Win-win flyttehjælp

Med et sæt ekstra og assisterende flyttehænder kan du hurtigt komme på plads i din nye bolig. Vores gloovers er vant til trappetrin og uhandy inventar og de ved derfor hvordan dine ejendele skal løftes og håndteres hurtigt og sikkert. På den måde undgår også selv at risikere at foretage forkerte og for tunge løft med smerter i ryggen til følge.

Flyttehjælp fra Gloove kan bookes for 195 kr. pr. time. Det er op til 40% billigere end ved brug af et traditionelt flyttefirma. Det er en gennemsigtig pris, der uanset ugedag eller tidspunkt på dagen, fast ligger på 195 kr. Vi udbyder hverken flyttebil eller bæreseler, men udelukkende pålideligt arbejdskraft, godt humør og ekstra arme og ben til at skabe en god flyttedag for dig.

Læs mere om vores arbejdskraft her.

4. Fokus på små- og mellemstore flytninger

Specialister i gode flytteoplevelser

Gloove er for dig, der grundet magelighed, dårlig ryg eller dårlig samvittighed over for venner og bekendte, har brug for andre til, at hjælpe med af- og pålæsning samt ned- og udpakning af flyttekasser og generelt inventar. Vi er specialister i at hjælpe dig, der bor i lejlighed, rækkehus, og mindre villaer og huse og har behov for en hjælpende hånd til at sikre en overkommelig flytning..

Lyst til at snakke med os?

Du er meget velkommen til at skrive en mail eller ringe. Vi har følgende kontortid:

Hverdage: 10:00-16:00 · Lørdag: 11:00-15:00


Kontakt os og høre mere