Vi hjælper ivrigt erhvervskunder

Husk, uanset om din virksomhed har behov for en rokade, ommøblering eller større kontorflytning kan Gloove hjælpe med at gøre dagen nem, og ikke mindst billig. Vi hjælper med at:

Pålæsning & aflæsning

Pålæsse & aflæsse

Løfte & omrokere

Løfte & omrokere

Nedpakke & udpakke

Nedpakke & udpakke

I tvivl om vores forsikring?
Læs mere her →

Erhvervscases

Vi hjælper allerede erhvervskunder - store som små. Hvor vi uanset opgaven, har været en del af en nem og billig løsning, som har gjort flytningen til en god oplevelse for den enkelte virksomhed.

Designit

designit.com

Case: Hjælp til kontorrokade

Hos Designit er vi supertilfreds med den service Gloove har leveret hos os.

Vi fik flyttet rigtig tunge og uhåndterlige ting som f.eks. hæve/sænkebord og et fodboldboldbord, og de løste opgaven hurtigere end forventet og med smil på læben.

Vi er ovenud tilfreds — det var både nem og billigt — og vil absolut anbefale Gloove.dk.

Vismo

vismo.dk

Case: Flytning af mindre kontor til større kontor

Vi fik hjælp af Gloove i to omgange til at flytte vores firma fra et kontor til et andet. Vi fik samlet hjælp af 6 gloovers og alle var knoklere med misundelsesværdige overarme, der leverede en kæmpe indsats.

Også god service og hurtig kommunikation undervejs, da diverse forhindringer gjorde at flytningen blev udskudt.

Kan helt klart anbefales.
Morten Olesen

Spangenberg & Madsen

sogm.dk

Case: Flytning af kontor cirka 200m til nye lokaler

Vi benyttede Gloove.dk, da vi skulle flytte en af vores afdelinger til nye, og større omgivelser på ca. 400 m2. Der var en hel del tunge møbler, bl.a. reoler og hæve-sænke-borde der skulle rykkes, og efter at have rådført mig med Gloove, så endte det med at vi bookede fem Gloovers i fem timer.

Jeg må jo ærligt indrømme, at jeg frygtede at der ville møde en flok blege, tømmermændsramte studerende op, men det var dog på ingen måde tilfældet. Der mødte 5 høflige og raske svende op, som I den grad gik til stålet, og vi var færdige med at flytte alt, da der var 10 minutter tilbage. Alt i alt en super positiv oplevelse.

DuGlemmerDetAldrig

duglemmerdetaldrig.dk

Case: Flytning til nye lokaler

For os hos DuGlemmerDetAldrig var det i høj grad en pålidelig, fleksibel og super venlig service hos Gloove, der gjorde vores flytning til vores nu nye kontorlokaler, til en rigtig fin oplevelse.

Da vi satte gang i flyttearbejdet, var det klart det at skulle slæbe de tunge hæve/sænke borde, vi så mindst frem til. Her var de 2 gloovere vi hyrede hos Gloove en genial investering. Ikke nok med at de kunne deres kram, var venlige, super fleksible og havde masser af gå-på-mod, så gik det hele bare dejlig hurtigt. Helt klart en positiv oplevelse.

Lyst til at snakke med os?

Du er meget velkommen til at skrive en mail eller ringe. Vi har følgende kontortid:

Hverdage: 10:00-16:00 · Lørdag: 11:00-15:00


Kontakt os og høre mere