Viborg

Flyt effektivt og billigt med Gloove i Viborg.
Et alternativ til det traditionelle flyttefirma.

Vi kan hjælpe med..

I Viborg kan vi hjælpe dig med følgende flytteopgaver.

Pålæsning & aflæsning

Pålæsning & aflæsning

Løfte & omrokere

Løfte & omrokere

Nedpakke & udpakke

Nedpakning & udpakning

Book dine gloovers her

Flyt effektivt og billigt med Gloove i Viborg.

Et alternativ til det traditionelle flyttefirma.

Siden 2020 har Gloove været i Viborg, hvor vi har hjulpet til med flytningen og sparet vores kunder for en masse penge.Gloove er det billige alternativ til et flyttefirma, og for kun 225 kr. pr. time kan du hyre et sæt ekstra hænder, til at hjælpe med alle flytterelatedere opgaver, såsom ned- og udpakning og af- og pålæsning. Prisen er fast, og der tilkommer ikke tillæg for hverken weekend, helligdage eller aften.

Med omkring 4226 tilflyttere og 4483 fraflyttere, er der ofte brug for flyttehjælp i Viborg. Vi assisterer hellere end gerne, så hvis du står og mangler et eller flere sæt ekstra hænder for at gøre flytningen lettere og mere overskuelig, så kontakt Gloove og lad os hjælpe dig.

De lokale kræfter klarer opgaven

Gloove samler lokale til at hjælpe med flytningen.

Når du skal have hjælp med flytteopgaven, så stiller Gloove med lige præcis det antal Gloovers som du har bestilt, og de bliver indtil opgaven er klaret. Vores Gloovers er punktlige og velforberedte, idet de allerede inden ankomsten er sat ind i opgaven.

Vores Gloovers, der primært består af studerende fra lokalområdet, hjælper med hele flytteprocessen. Vi bistår med alt fra nedpakning til udpakning, og vi hjælper også gerne med at samle møblerne igen. Du bestemmer selv, hvor meget du ønsker hjælp til.

Let og lige til med Gloove

Lad Gloove gøre din flytningen til en succes.

Vores Gloovers er der for at hjælpe med flytningen. Du styrer slagets gang, og vores Gloovers er der for at gøre flytningen til en god oplevelse. Vores Gloovers er også yderst fleksible, og kan næsten altid blive i længere tid, såfremt flytningen tager længere tid en planlagt. Du kan forlænge med helt ned til et kvarter ad gangen.

Hvis du er i tvivl om hvor lang tid din flytning tager eller hvor mange flyttehjælpere du har brug for, så kontakt os på +45 7174 3606.

Lyst til at snakke med os?

Du er meget velkommen til at skrive en mail eller ringe. Vi har følgende kontortid:

Hverdage: 10:00-16:00 · Lørdag: 11:00-15:00


Kontakt os og høre mere