Sønderborg

Flyt billigt og fleksibelt med Gloove i Sønderborg.
Gloove - det billige alternativ til et flyttefirma

Vi kan hjælpe med..

I Sønderborg kan vi hjælpe dig med følgende flytteopgaver.

Pålæsning & aflæsning

Pålæsning & aflæsning

Løfte & omrokere

Løfte & omrokere

Nedpakke & udpakke

Nedpakning & udpakning

Book dine gloovers her

Gloove - dit alternativ til et flyttefirma i Sønderborg

Spar penge på din flytning med Gloove.

Få hjælp til din flytning med Gloove og spar penge i forhold til et traditionelt flyttefirma. Hos Gloove betaler du kun 225 kr. pr. time, og der er ingen ekstra tillæg for hverken aften, weekend eller helligdage. Du bestemmer selv hvor mange du skal bruge, og i hvor lang tid. Vi hjælper med alt fra ned- og udpakning og af- og pålæsning.

I Sønderborg er der i gennemsnit omkring 2200 tilflyttere og omkring 2400 udflyttere. Er du en af disse, og ønsker du en fleksibel og billig flyttehjælp, så kunne Gloove være løsningen. Kontakt os gerne, hvis du ønsker at høre nærmere.

Flyttehjælpen udføres af de lokale kræfter

Gloove er din lokale flyttepartner.

Når du hyrer Gloove til din flytteopgave, vil du blive mødt af velforberedte Glooves, der primært består af studerende fra lige netop dit område. Vores Gloovers er allerede instrueret i flytteopgaven inden de møder op, og de er klar til at hjælpe med lige netop det, som du ønsker hjælp til. Vi kan bistå med selve flytningen, men vi hjælper også hellere end gerne til med både nedpakningen og den efterfølgende udpakning.

Skal du have hjælp til at med at stille møblerne de rigtige steder, samle reolen eller andet efter endt flytning, så hjælper vores Gloovers også hellere end gerne med dette.

Let og fleksibelt

Gloove gør flytningen nem.

Hos Gloove er vi bekendt med, at en flytningen godt kan tage både længere eller kortere tid end beregnet. Skal du bruge vores Gloovers i længere tid end planlagt, kan du forlænge med helt ned til et kvarter ad gangen.

Hvis du er i tvivl om hvor lang tid din flytning tager eller hvor mange flyttehjælpere du har brug for, så kontakt os på +45 7174 3606.

Lyst til at snakke med os?

Du er meget velkommen til at skrive en mail eller ringe. Vi har følgende kontortid:

Hverdage: 10:00-16:00 · Lørdag: 11:00-15:00


Kontakt os og høre mere