Odense

Vi er at finde i H. C. Andersens fødeby, hvor vi kan hjælpe dig med ekstra hænder ved din privatflytning eller ved din erhvervsflytning.

Vi kan hjælpe med..

I Odense kan vi hjælpe dig med følgende flytteopgaver.

Pålæsning & aflæsning

Pålæsning & aflæsning

Løfte & omrokere

Løfte & omrokere

Nedpakke & udpakke

Nedpakning & udpakning

Book dine gloovers her

Nem og billig flytning i Odense

Gloove er din flyttepartner i Odense og omegn.

Vi hjælper dig med dine flytterelaterede opgaver, som af- og pålæsning samt ned- og udpakning. Vi er dine ekstra arme og ben, der assisterer dig ved din flytteopgave. Vores pris er nem og gennemskuelig og for blot 225 kr. pr. time kan du bestille en af vores gloovers.

I Aalborg har antallet af tilflyttere i gennemsnit ligget på 11.433 personer om året, mens antallet af fraflyttere har været på 10.351 personer årligt. Dermed en høj frekvens af flytninger, der gør behovet for nem og billig flyttehjælp ekstra stor i Aalborg. Det behov løser Gloove og hjælper dig med at skabe en god flyttedag.

Odenses lokale flyttepartner

Du får hjælp af lokale studerende.

Alle vores gloovers er studerende fra Odenses uddannelsesinstitutioner, hvorfor de er lokale fra dit nærmiljø. Hvad end du har behov for flyttehjælp i Næsby, Marienlund, Bellinge, Højby eller Allerup, så møder vores gloovers op på det aftalte mødested hvorfra de allerede er sat ind i din opgave og dens omfang.

Husk vi både hjælper med nedpakning, udpakning samt pålæsning og aflæsning af din flyttebil eller trailer.

Simpelt og nemt

Alt er nemt - så længe du ikke skal op fra sofaen.

For at gøre tingene så gennemsigtige og enkle som muligt, så afregner vi altid efter endt opgave. Samtidig vil vi gerne være fleksible og derfor kan du altid forlænge længden af flytningen med et kvarter af gangen, hvis du kan se at omfanget af flytteopgaven bliver større end først antaget. Afklar gerne med de gloovers ude på din opgave, for at de kan planlægge en eventuel forlængelse.

Hvis du er i tvivl om hvor lang tid din flytning tager eller hvor mange flyttehjælpere du har brug for, så kontakt os på +45 7174 3606.

Lyst til at snakke med os?

Du er meget velkommen til at skrive en mail eller ringe. Vi har følgende kontortid:

Hverdage: 10:00-16:00 · Lørdag: 11:00-15:00


Kontakt os og høre mere