Kolding

Flyt billigt og fleksibelt med Gloove i Kolding.
Gloove - det billige alternativ til et flyttefirma

Vi kan hjælpe med..

I Kolding kan vi hjælpe dig med følgende flytteopgaver.

Pålæsning & aflæsning

Pålæsning & aflæsning

Løfte & omrokere

Løfte & omrokere

Nedpakke & udpakke

Nedpakning & udpakning

Book dine gloovers her

Flyt billigt og fleksibelt med Gloove i Kolding

Gloove - det billige alternativ til et flyttefirma

Gloove hjælper til med flytningen i Kolding. Gloove er det billige alternativ til et traditionelt flyttefirma. Vi hjælper til med alt det praktiske i forbindelse med flytningen - og for kun 225 kr. pr. time. Der er ingen ekstra tillæg, og du bestemmer selv hvor mange par hænder du ønsker, og i hvor lang tid.

Kolding er Danmarks syvende største by og vokser stadig. Der er massere havudsigt, flot natur og 2021 har du endda muligheden for at se Tour De France cykle igennem den jyske by. Har du brug for et par ekstra sæt hænder, og ønsker du en lettere, overskuelig og ikke mindst billig flytning? Så kan Gloove være løsningen for dig.

Flytteopgaven løftes af de lokale

Gloove gør flytningen nemt og bekvemt.

Ved at bruge lokale studerende gør Gloove din flytning til en nem og bekvem oplevelse. Vores Gloovers er på forhånd sat ind i opgaven, og de møder altid velforberedte op til tiden på det aftalte mødested. Vores Gloovers er fleksible, og bliver indtil flytteopgaven er afsluttet.

Vores Gloovers hjælper med hele processen. Fra nedpakning til selve flytningen og til udpakningen igen. Du bestemmer frit hvor meget af opgaven som Gloove skal være med til at løfte.

Nemt og overskuelig proces

Gloove er der for dig.

Du vælger selv hvilke opgaver, der skal løftes og af hvor mange Gloovers. Skulle flytningen strække sig udover den planlagte tid, er vores Gloovers næsten altid så fleksible, at de kan blive der i længere tid. Du kan forlænge flytningen med helt ned til et kvarter ad gangen.

Hvis du er i tvivl om, hvor lang tid din flytning tager eller hvor mange flyttehjælpere, du har brug for, så kontakt os på +45 7174 3606.

Lyst til at snakke med os?

Du er meget velkommen til at skrive en mail eller ringe. Vi har følgende kontortid:

Hverdage: 10:00-16:00 · Lørdag: 11:00-15:00


Kontakt os og høre mere