København

Vi er at finde i Danmarks hovedstad, hvor vi kan hjælpe dig med ekstra hænder ved din privatflytning eller ved din erhvervsflytning.

Vi kan hjælpe med..

I København kan vi hjælpe dig med følgende flytteopgaver.

Pålæsning & aflæsning

Pålæsning & aflæsning

Løfte & omrokere

Løfte & omrokere

Nedpakke & udpakke

Nedpakning & udpakning

Book dine gloovers her

Hjælp til flytning i København

Gloove tilbyder billig flyttehjælp i København.

Vi har siden maj 2016 været at finde i Danmarks hovedstad og har ageret flyttehjælper ved både hus, lejlighed og erhvervsflytning. For blot 225 kr. i timen kan du nemt booke en gloover til at assistere ved netop din flytteopgave.

København er med sine 1,28 mio. indbyggere et stort marked for flytninger. Udover at være Danmarks største by er københavn også en studieby, hvilket ligeledes øger frekvensen af flytninger. Dette giver en stor efterspørgsel for flyttehjælp, som Gloove vil tage hånd om ved at skabe et fleksibelt og billigt alternativ til de nuværende flytteløsninger i København.

Din lokale flyttehjælp

Du får hjælp af lokale studerende.

Din ekstra hånd er de lokale gloovers, som kan hjælpe ved din flytteopgave og er dem som sørger for at du får en god flytteoplevelse og kommer godt på plads i dit nye hjem. Det er kort sagt flytning på dine præmisser, hvor din flyttehjælp består af lokale studerende fra København.

Dine gloovers møder op på det aftalte mødested, uanset om det hedder flytning på Østerbro, Nørrebro, Vesterbro eller en anden bydel i København.

Nemt og bekvemt

Styr din flyttedag fra sofaen - indtil den skal flyttes.

Du styrer slagets gang for dine bookede gloovers. Samtidig vil vi gerne være fleksible og derfor kan du altid forlænge længden af flytningen med et kvarter af gangen, hvis du kan se at omfanget af flytteopgaven bliver større end først antaget.

Hvis du er i tvivl om hvor lang tid din flytning tager eller hvor mange flyttehjælpere du har brug for, så kontakt os på +45 7174 3606.

Lyst til at snakke med os?

Du er meget velkommen til at skrive en mail eller ringe. Vi har følgende kontortid:

Hverdage: 10:00-16:00 · Lørdag: 11:00-15:00


Kontakt os og høre mere