Horsens

Flyt billigt og fleksibelt med Gloove i Horsens.
Gloove - det billige alternativ til et flyttefirma

Vi kan hjælpe med..

I Horsens kan vi hjælpe dig med følgende flytteopgaver.

Pålæsning & aflæsning

Pålæsning & aflæsning

Løfte & omrokere

Løfte & omrokere

Nedpakke & udpakke

Nedpakning & udpakning

Book dine gloovers her

Gloove - dit alternativ til et flyttefirma i Horsens

Brug Gloove og spar penge på din flytning.

Skal du bruge et par ekstra hænder til din flytning i Horsens, så kontakt Gloove. For en pris på kun 225 kr. pr. time hjælper vi dig med alt det praktiske i forbindelse med din flytning. Du vælger selv hvor mange sæt hænder du skal bruge, og i hvor lang tid. Der er ingen tillæg eller gebyrer for hverken weekend, helligdage eller aften.

I Horsens er der årligt ca. 4388 tilflyttere og ca. 4112 fraflyttere. Skal du flytte, og ønsker du et billigere alternativ til et flyttefirma, så kan Gloove være løsningen for dig. Vi vil hellere end gerne hjælpe - så du får en lettere og mere overskuelig flytning.

Flytteopgaven klares af lokale kræfter

Flytteopgaven klares af lokale kræfter.

Når du hyrer Gloove til din flytteopgaver, vil du på det aftalte tidspunkt og mødested blive mødt af en eller flere velforberedte Gloovers. Vores Gloovers, der primært er unge studende fra samme by er altid sat ind i opgaven. Vi hjælper med lige netop dét du ønsker, og gerne hele processen fra nedpakning og flytning til udpakning og placering af møbler.

Vores Gloovers er venlige og sætter en ære i at levere en god service. Ved at bruge Gloove som din lokale flyttepartner gør du flytningen til en nem, bekvem og overskulig proces.

Nemt og lige til

Gloove gør din flytning let.

Du bestemmer selv slagets gang på dagen. Vores Gloovers udfører arbejdet efter dine forskrifter, og er som oftest meget fleksible, såfremt flytningen skulle gå over tid. Holder tidsplanen ikke, kan du forlænge med helt ned til et kvarter ad gangen.

Hvis du er i tvivl om hvor lang tid din flytning tager eller hvor mange flyttehjælpere du har brug for, så kontakt os på +45 7174 3606.

Lyst til at snakke med os?

Du er meget velkommen til at skrive en mail eller ringe. Vi har følgende kontortid:

Hverdage: 10:00-16:00 · Lørdag: 11:00-15:00


Kontakt os og høre mere