Aarhus

Vi er at finde i verdens mindste metropol, hvor vi kan hjælpe dig med ekstra hænder ved din privatflytning eller ved din erhvervsflytning.

Vi kan hjælpe med..

I Aarhus kan vi hjælpe dig med følgende flytteopgaver.

Pålæsning & aflæsning

Pålæsning & aflæsning

Løfte & omrokere

Løfte & omrokere

Nedpakke & udpakke

Nedpakning & udpakning

Book dine gloovers her

Flyttehjælp i Aarhus

Billig flytning i Aarhus er synonymt med Gloove.

Vores flyttehjælp består af nedpakning, pålæsning, aflæsning og udpakning af flyttekasser samt andre ejendele og inventar og dette hjælper vi med for 225 kr. pr. time.

Vi har siden maj 2016 hjulpet Aarhusianere med at flytte og komme godt på plads i deres nye hjem.

Smilets by er stedet, der hvert år har 5000 nye tilflyttere - primært studerende. Derfor er behovet for billig flyttehjælp i Aarhus også stort. Ikke blot for de mange studerende der flytter til byen, men også for den ældre befolkning samt børnefamilier - og det hjælper Gloove med.

Du får hjælp af lokale studerende

Billig flytning i Aarhus er synonymt med Gloove.

Vores gloovers er din ekstra hånd ved din flytteopgave og er dem som sørger for at du får en god flytteoplevelse og kommer godt på plads i dit nye hjem.

Uanset om det er en studerende, børnefamilie eller et ældre ægtepar vi hjælper, så er det en nem måde at tænke flytning på, der giver dynamik, nærvær og en rigtig god flytteoplevelse.

Så hvad end du er bosat på Frederiksbjerg, Trøjborg, Risskov, Viby, Hasselager eller andre steder i og omkring Aarhus, står vores Gloovers klar til at møde op på din adresse og hjælpe med løft af dine flyttekasser, inventar og ejendele. Vi hjælper naturligvis både ved tilflytninger og fraflytninger.

Styr på flyttehjælpen

Styr slagets gang fra din sofa.

Når sidste flyttehånd er givet og du er tilfreds kan vi afregne. Opgaverne kan sommetider gå over tid, i forhold til hvad der som en start er blevet estimeret.Derfor er det muligt at forlænge opgavens tid i intervaller af et kvarter af gangen.

Hvis du er i tvivl om antal gloovers eller flytningens tid, er du meget velkommen til at kontakte os på +45 7174 3606 før du booker.

Lyst til at snakke med os?

Du er meget velkommen til at skrive en mail eller ringe. Vi har følgende kontortid:

Hverdage: 10:00-16:00 · Lørdag: 11:00-15:00


Kontakt os og høre mere