Aalborg

Vi er at finde i Nordens Paris, hvor vi kan hjælpe dig med ekstra hænder ved din privatflytning eller ved din erhvervsflytning.

Vi kan hjælpe med..

I Aalborg kan vi hjælpe dig med følgende flytteopgaver.

Pålæsning & aflæsning

Pålæsning & aflæsning

Løfte & omrokere

Løfte & omrokere

Nedpakke & udpakke

Nedpakning & udpakning

Book dine gloovers her

Fleksibel flyttehjælp i Aalborg

Hvis du skal flytte i Aalborg, så er Gloove dit bedste flyttetilbud.

Vi hjælper dig med dine flytterelaterede opgaver, som af- og pålæsning samt ned- og udpakning. Vi er dine ekstra arme og ben, der assisterer dig ved din flytteopgave. Vores pris er nem og gennemskuelig og for blot 225 kr. pr. time kan du bestille en af vores gloovers.

I Aalborg har antallet af tilflyttere i gennemsnit ligget på 11.433 personer om året, mens antallet af fraflyttere har været på 10.351 personer årligt. Dermed en høj frekvens af flytninger, der gør behovet for nem og billig flyttehjælp ekstra stor i Aalborg. Det behov løser Gloove og hjælper dig med at skabe en god flyttedag.

Lokale flyttemænd

Gloove er Aalborgs lokale flyttepartner.

Vores gloovers er alle studerende på en af uddannelsesinstitutionerne i Aalborg, hvorfor du oftest vil opleve at dine flyttehjælpere alle er fra dit nærområde.

Så uanset om du mangler en ekstra hånd i Aalborg C, Nørresundby, Hasseris, Hennedal eller måske Øster Sundby, så møder vi op på det aftalte mødested og tager hånd om din opgave. Først når du er tilfreds, er vi tilfredse.

Nemt og bekvemt

Bevar overblikket fra sofaen.

Flytning i øjenhøjde kræver også en nem proces efter endt opgave. Afregning sker altid efter din flytning. Det gør vi således at vi sikrer, at alt er forløbet som forventet og da vi ved at der på nogen flyttedage skal bruges lidt mere tid end forventet.

Derfor kan du naturligvis forlænge din opgave, hvis det kræves. Her er det muligt at forlænge med et kvarter af gangen, sørg dog blot for at afklare din forespørgsel med vores gloovers.

Hvis du er i tvivl om hvor lang tid din flytning tager eller hvor mange flyttehjælpere du har brug for, så kontakt os på +45 7174 3606.

Lyst til at snakke med os?

Du er meget velkommen til at skrive en mail eller ringe. Vi har følgende kontortid:

Hverdage: 10:00-16:00 · Lørdag: 11:00-15:00


Kontakt os og høre mere