Forretningsbetingelser

Ved anvendelse af ydelserne på hjemmesiden under domænet www.gloove.dk accepterer du som bruger følgende forretningsbetingelser.

Indledning

Driften af hjemmesiden varetages af Gloove ApS, CVR-nr. 37672492, Rosenkrantzgade, 4. sal, 8000 Aarhus C (herefter kaldet Gloove).

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med køb.

Afbestilling

24 timer før: 150-300 DKK pr. gloover (maksimalt 1500 DKK)

Vores Gloovers vil rigtig gerne hjælpe dig, men for at sikre os den bedste kvalitet af folk, bliver vi nødt til at have et afbestillingsgebyr, så de er sikret en minimum løn.

Derfor, hvis du afbestiller eller ombooker mindre end 24 timer før, koster det et gebyr på 150 DKK pr. gloover ved bookinger på 1 time, eller 300 DKK pr. gloover ved alle andre størelses bookinger. Dog maksimalt 1500 DKK i gebyr for samme booking.

Det er først fra det øjeblik, at vi har fundet dine gloovers og bekræftet din booking, at afbestillingsgebyret håndhæves.

Aflysningspolitik

Gloove forbeholder sig retten til at aflyse eller ændre i bookingen, op til 3 hverdage før den finder sted. Dette kan ske i tilfælde af sygdom, skader, eller lign, hos vores medarbejdere.

Ligeledes garanterer vi ikke for at kunne udføre bookingen ved force majeure eller ekstreme vejrforhold, da vores medarbejdere oftest er afhængige af offentlig transport og derfor ikke kan komme frem, hvis ikke dette fungerer.

Bliver vores medarbejdere forhindret, pga. vejrforhold, eller lign, kompenserer vi ikke økonomisk, men vil forsøge at rykke bookingen, så vi kan afvikle den en anden dag.

Betaling

Gloove modtager betaling med VISA og Mastercard. Betaling vil først blive trukket på din konto, når flyttehjælpen er udført og du har godkendt afviklingen af jobbet.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Gloove bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og til at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysinger

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Lyst til at snakke med os?

Du er meget velkommen til at skrive en mail eller ringe. Vi har følgende kontortid:

Hverdage: 10:00-16:00 · Lørdag: 11:00-15:00


Kontakt os og høre mere