DIY-anbefalinger og samarbejdspartnere

Gør din flytning nem og billig ved at benytte dig af en af Gloove's anbefalinger eller samarbejdspartnere.

Vi har nøje udvalgt vores anbefalinger og samarbejdspartnere der alle befinder sig i flytte-loopet. Alle sørger de for at gøre din flyttedag endnu mere bekvem og magelig, og endda kan de spare dig for flere penge gennem nogle af vores rabataftaler.

Få opbevaret dine ting

Mangler du et sted at opbevare nogle ting? Eller en ekstra parkeringsplads måske? Så er Hamsto svaret! Hamsto er en deleøkonomisk platform, der lader dig leje dit overskudsplads ud, og tjene lidt ekstra lommepenge. Derudover kan du selvfølgelig også leje plads af andre. Så hvis du mangler lidt ekstra plads, mens du flytter er Hamsto et oplagt valg! Og hvis du skal bruge ekstra hænder, kan du jo booke et par gloovers samtidig :)

Find et opbevaringsrum nær dig →

Lej en bil

Det kan godt være lidt en jungle at finde præcis den bil man har behov for, når man skal flytte. Der er mange muligheder, med mange forskellige priser og kvaliteter. Europcar, PS Biludlejning og Gomore er 3 løsninger vi kan anbefale, hvor kvaliteten og fleksibiliteten er god og det er til en fair pris. Du kan læse mere om hvilke virksomheder man ikke skal bruge på vores blog. Derudover, er du i tvivl om hvilken størrelse bil du skal bruge, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os, så skal vi nok vejlede dig til at vælge den rigtige.

Få fragtet din sofa

fragtopgaver.dk, er et fantastisk koncept, indenfor transport og levering. Konceptet er egentlig simpelt: hver eneste dag leverer mange tusinde lastbiler, varer rundt omkring i Danmark. Efter endt levering, kører lastbilerne desværre tit tomme eller halvtomme tilbage til udgangspunktet, da det er svært at få dem fyldt. Dét problem har fragtopgaver.dk løst! Skal du have fragtet noget, både enkelte møbler, men også feks have flyttet din lejlighed, kan du finde en lastbil med plads, der alligevel skal “samme vej” og få ham til at tage det med.

Find en fragtmand →

Lej en trailer hos din nabo

nabotrailer.dk, lader dig leje en trailer af din nabo, istedet for en professionel trailer udlejning. Det gør det nemt og billigt for dig altid at finde en trailer tæt på, uanset om du skal flytte, eller blot køre haveaffald væk. De har alt fra små trailere, autotrailer, flyttetrailere og endda hestetrailere, hvis du skal flytte sådan en. Derfor vil du altid kunne finde en trailer til lige præcis dit behov!

Find en trailer nær dig →

Find din næste lejlighed

Danlejer, har den eneste boligportal i Danmark, der er gratis. Man behøver altså ikke at binde sig til et abonnement til 400kr pr måned, blot for at finde ud af der ikke er nogle ledige lejligheder i ens område. Derudover, som medlem af danlejer.dk, kan man få juridisk hjælp til lejekontrakter, håndværkerhjælp ved ind og udflytning, og vejledning i at få depositum tilbage og lignende. De er et besøg værd, hvis du er på lejlighedsjagt.

Find din næste lejlighed →

Rabat på flyttemaden

Få 15% på din flytte- og aftensmad når det passer dig.

Eksempelvis har vi erfaret at det flyttende folk ofte har et behov for nem og hurtig mad, da der på flyttedagen altid er rigeligt med praktiske opgaver at tage sig af, hvorfor vi tilbyder vores kunder 15% rabat på deres bestillinger på Hungry.dk. Du får rabatkoden efter du har booket din flyttehjælp, og tryk blot her for bestilling af flyttepizza, sushi, burgere eller andet take away.

Indløs din rabatkode til flyttemade →

Få hjælp til endnu mere

Vi håber du kan få glæde af ovenstående anbefalinger og rabatter, og at det kan være med til at lette din flyttedag, så du hurtigst muligt kan komme godt på plads i dit nye hjem.
Nedenfor kan du få flere tips & tricks til din flyttedag.

Lyst til at snakke med os?

Du er meget velkommen til at skrive en mail eller ringe. Vi har følgende kontortid:

Hverdage: 10:00-16:00 · Lørdag: 11:00-15:00


Kontakt os og høre mere