>

DIY-anbefalinger og samarbejdspartnere

Gør din flytning nem og billig ved at benytte dig af en af Gloove's anbefalinger eller samarbejdspartnere.

Vi har nøje udvalgt vores anbefalinger og samarbejdspartnere der alle befinder sig i flytte-loopet. Alle sørger de for at gøre din flyttedag endnu mere bekvem og magelig, og endda kan de spare dig for flere penge gennem nogle af vores rabataftaler.

  • Få anbefalinger til flyttetrailer
  • Få anbefalinger til flyttekøretøj
  • Få rabat på din flyttemad
  • Få rabat på din flytteparkering

Trailer, varevogn eller flyttebil

Nem og bekvem transport af dine ejendele

Gloove vil også gerne give dig muligheden for nemt og enkelt at kunne tilgå transport, uanset om behovet er en trailer, en varevogn eller flyttebil.

Med FreeTrailer kan du gratis låne en trailer 100 forskellige steder over hele Danmark. De findes i forskellige størrelser og typer, så det matcher dit flyttebehov.

Hvis behovet lyder på varevogn eller flyttebil anbefaler vi at benytte dig af AVIS, Europcar eller PS-Biludlejning. Udlejningstjenesterne er repræsenteret udover Danmark, og som til en fornuftig pris kan hjælpe dig med god transport til din flytning.

Hungry

Få 15% på din flytte- og aftensmad når det passer dig.

Eksempelvis har vi erfaret at det flyttende folk ofte har et behov for nem og hurtig mad, da der på flyttedagen altid er rigeligt med praktiske opgaver at tage sig af, hvorfor vi tilbyder vores kunder 15% rabat på deres bestillinger på Hungry.dk. Du får rabatkoden efter du har booket din flyttehjælp, og tryk blot her for bestilling af flyttepizza, sushi, burgere eller andet take away.

Parkman

100 kroners gratis parkering.

Samtidig kan man som kunde ved Gloove få 100 kr. i gratis parkering, således at eventuelle parkeringsbøder undgås når der pålæsses og aflæsses. Det kan lade sig gøre via Parkmans app, hvor du med en rabatkode får 100 kroner at kunne parkere for.


Download Parkman app'en

Få hjælp til endnu mere

Vi håber du kan få glæde af ovenstående anbefalinger og rabatter, og at det kan være med til at lette din flyttedag, så du hurtigst muligt kan komme godt på plads i dit nye hjem.
Nedenfor kan du få flere tips & tricks til din flyttedag.

Lyst til at snakke med os?

Du er meget velkommen til at skrive en mail eller ringe. Vi har følgende kontortid:

Hverdage: 10:00-16:00 · Lørdag: 11:00-15:00


Kontakt os og høre mere