DIY-anbefalinger og samarbejdspartnere

Gør din flytning nem og billig ved at benytte dig af en af Gloove's anbefalinger eller samarbejdspartnere.

Vi har nøje udvalgt vores anbefalinger og samarbejdspartnere der alle befinder sig i flytte-loopet. Alle sørger de for at gøre din flyttedag endnu mere bekvem og magelig, og endda kan de spare dig for flere penge gennem nogle af vores rabataftaler.

Opbevaring, trailer eller flyttebil

Nem transport og sikkerhed for dine ejendele

Med Boxit kan du finde et opbevaringsrum, som passer lige præcis til dit behov. Og som noget nyt, kan du kan også booke en container, som vi kan hjælpe med at fylde direkte på din adresse. Smart, ik?

Med FreeTrailer eller Boxit kan du gratis låne en trailer. De findes i forskellige størrelser og typer, så det matcher dit flyttebehov.

Hvis behovet lyder på varevogn eller flyttebil anbefaler vi at benytte dig af AVIS, Europcar eller PS-Biludlejning. Udlejningstjenesterne er repræsenteret udover Danmark, og som til en fornuftig pris kan hjælpe dig med god transport til din flytning.

Hungry

Få 15% på din flytte- og aftensmad når det passer dig.

Eksempelvis har vi erfaret at det flyttende folk ofte har et behov for nem og hurtig mad, da der på flyttedagen altid er rigeligt med praktiske opgaver at tage sig af, hvorfor vi tilbyder vores kunder 15% rabat på deres bestillinger på Hungry.dk. Du får rabatkoden efter du har booket din flyttehjælp, og tryk blot her for bestilling af flyttepizza, sushi, burgere eller andet take away.

Få hjælp til endnu mere

Vi håber du kan få glæde af ovenstående anbefalinger og rabatter, og at det kan være med til at lette din flyttedag, så du hurtigst muligt kan komme godt på plads i dit nye hjem.
Nedenfor kan du få flere tips & tricks til din flyttedag.

Lyst til at snakke med os?

Du er meget velkommen til at skrive en mail eller ringe. Vi har følgende kontortid:

Hverdage: 10:00-16:00 · Lørdag: 11:00-15:00


Kontakt os og høre mere